دانشگاه شیراز میزبان دهمین جشنواره ملی رویش شد

دانشگاه شیراز میزبان دهمین جشنواره ملی رویش شد

پیرو انعقاد تفاهم‌نامه مابین دانشگاه شیراز و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه به عنوان میزبان «دهمین جشنواره ملی رویش» انتخاب شد. در این تفاهم‌نامه که به امضای دکتر نادگران رئیس دانشگاه شیراز و دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است، بر توسعه‌ی فعالیت‌های فرهنگی، هنری و دینی بین این دانشگاه و وزارت علوم تأکید شده است.

جشنواره کانون‌های فرهنگی دانشجویی با عنوان «رویش» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های دانشجویی، عرصه‌ی بروز و ظهور توانمندی‌ها و دستاوردهای خانواده‌ی بزرگ کانون‌ها و فرصتی بی نظیر برای تجلی جایگاه و تداوم و توسعه‌ی آن‌ها و اعتلای فرهنگی و پویایی هنری دانشگاه‌ها می‌باشد و هرساله توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و وزارت عتف در دو سطح دانشگاهی و کشوری برگزار می‌شود و درکنار دیگر جشنواره‌های فرهنگی، ازجمله رویدادهای مهم فرهنگی و اجتماعی در عرصه‌ی دانشگاهی می‌باشد.

کانون‌های فرهنگی به عنوان مجموعه‌ای جوان، خود جوش و اندیشمند به سبب بهره‌مندی از پشتوانه‌ی عظیم استعدادها و توانایی‌های جوانان فرهیخته این مرز و بوم، از جایگاهی ویژه در میان دانشگاهیان برخوردار می‌باشند. برگزاری جشنواره رویش دانشگاهی، به عنوان رکنی کارآمد و تأثیرگذار در شکل‌گیری فعالیت‌های گروهی و جامعه‌پذیری دانشجویان مطرح شده و به عنوان یکی از مهمترین مراکز فعال دانشجویی در زمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی در دانشگاه ها به ایفای نقش می‌پردازد. اکنون کانون‌ها، یکی از بنیادی‌ترین عرصه‌ها برای تحقق اهداف و برنامه‌های اصلی دانشگاه‌ها در جهت پاسخگویی به خواسته‌ها و تلاش‌های خود انگیخته‌ی فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی و قانونمندنمودن فعالیت‌های دانشجویی محسوب می‌شوند.

گفتنی است، دانشگاه شیراز دارای 19 کانون دانشجویی در حوزه‌های مختلف تحت عناوین: آفتاب، ادبی، اندیشه و مطالعات فرهنگی، تئاتر، جنبش نرم‌افزاری و تولید علم، خبر و رسانه، سبز، صلح، فانوس، فیلم و عکس، قرآن و عترت، کارآفرینی، گردشگری خواهران، گردشگری برادران، ماد، موسیقی، مهدویت، هلال احمر و نگاره می باشد.