اجرای 240 فعالیت توسط تشکل‌های اسلامی دانشگاه شیراز در نیمه‌ دوم سال 1400

✅ اجرای 240 فعالیت توسط تشکل‌های اسلامی دانشگاه شیراز در نیمه‌ دوم سال 1400

به گزارش اداره فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز، تشکل‌های اسلامی دانشجویی در نیمه‌ دوم سال 1400 موفق به اجرای 240 فعالیت شدند. این فعالیت‌ها به شرح زیر می‌باشند:
صدور بیانیه‌های متعدد، ارسال نامه‌هایی در خصوص مسائل روز فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به مسئولین کشور، ‌انتشار نشریات دانشجویی، برگزاری مسابقات، برگزاری مراسم ماه صفر و سوگواری اربعین، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، نقد اجتماعی فیلم‌های دهه نود، فعالیت‌های دینی و مذهبی، برگزاری سخنرانی‌های مجازی، برنامه‌های سیاسی، دیدار با خانواده معزز شهدا، برگزاری دوره آموزشی صراط، مراسم هفتگی دعای پرفیض کمیل، برگزاری هیأت هفتگی امام حسن مجتبی (ع)، برگزاری جشن اعیاد مختلف، پخت و توزیع غذای نذری، پخش فیلم، برگزاری اردوهای تشکیلاتی، جهادی و سیاحتی، انتشار فراخوان جهت دریافت آثار نشریات، تولید و انتشار کلیپ و تیزرهای متنوع، برگزاری انتخابات شورای مرکزی تشکل، برگزاری دوره تخصصی تربیت کنشگر اجتماعی، برگزاری کارگاه بایسته‌های عدالت خواهی، تولید عکس نوشته‌های متنوع، سلسله جلسات کتابخوانی، اجرای برنامه سردار ماندگار، سلسله نشست‌های مطالعاتی، برگزاری مراسم سالروز تدفین شهدای گمنام دانشگاه شیراز، برپایی موکب، فعالیت‌های خیریه و خیرخواهانه، سلسله جلسات تفسیر خطبه فدکیه، انتشار فراخوان عضویت در تشکل‌های اسلامی، تهیه گزارش‌های خبری، تولیدات فرهنگی، فعالیت‌های متنوع در فضای مجازی.
گفتنی است، در حال حاضر 9 تشکل اسلامی دانشجویی (انجمن اسلامی دانشجویان، انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان، انجمن وفاق و توسعه دانشجویان، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان، مجمع دانشجویی آرمان، مجمع دختران مسلمان، مجمع یادواره شهدای دانشجویان و هیأت محبین اهل بیت (س)) در سطح دانشگاه شیراز فعالیت می‌کنند که دامنه‌ فعالیت این تشکل‌ها از عرصه‌ دانشگاه فراتر رفته و در پهنه‌ ملی و بین‌المللی به جهت‌دهی و روشنگری افکار عمومی می‌پردازند. دانشجویان دانشگاه شیراز می‌توانند با مراجعه به اتوماسیون آموزشی دانشگاه به نشانی https://sess.shirazu.ac.ir در تشکل‌های اسلامی عضو شده و فعالیت کنند.