اجرای 207 فعالیت توسط کانون‌های فرهنگی دانشگاه شیراز در نیمه‌ دوم سال 1400

✅ اجرای 207 فعالیت توسط کانون‌های فرهنگی دانشگاه شیراز در نیمه‌ دوم سال 1400

به گزارش اداره فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز، کانون‌های فرهنگی دانشجویی در نیمه‌ دوم سال 1400 موفق به اجرای 207 فعالیت شدند. این فعالیت‌ها به شرح زیر می‌باشند:

جلسات هفتگی شعرخوانی، فعالیت‌های دینی و قرآنی، ‌انتشار نشریات دانشجویی (ابن بطوطه، چیستا، طهورا، مارکوپولو، موعود و هونواک)، برگزاری اردوهای متنوع، برنامه‌های مهدویت، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، تولید قطعات تک نوازی سازهای ایرانی و سازهای جهانی، فعالیت‌های خیریه و خیرخواهانه، برنامه روز جهانی مبارزه با ایدز، پویش ختم قرآن کریم، برنامه‌های متعدد در حوزه گردشگری، حمایت از دانشجویان نابینا و نیمه بینا، برپایی موکب، برگزاری تورهای مجازی، برنامه‌های متعدد در حوزه کارآفرینی، جشنواره واژه، برنامه روزجهانی روستا و عشایر، برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی و هنری، پخش و نقد فیلم، انتشار فراخوان جهت دریافت آثار نشریات، برگزاری جشن اعیاد مختلف، تولید عکس نوشته‌های متنوع، برنامه‌های اربعین، همکاری در برگزاری اختتامیه ششمین جشنواره قرآنی دانشگاهی طهورا، جشن روز دانشجو، برنامه‌های متنوع در حوزه بازی‌ها، برنامه‌های محیط زیست و درختکاری، برگزاری جلسات هم‌اندیشی کانونی، انتشار فراخوان عضویت درکانون‌های فرهنگی، آماده‌سازی گروه‌های موسیقی دانشجویی، آماده‌سازی گروه تواشیح اسوه، تولید و انتشار کلیپ و تیزرهای متنوع، تولیدات فرهنگی، فعالیت متنوع در فضای مجازی.

گفتنی است، در حال حاضر 18 کانون فرهنگی دانشجویی (آفتاب، ادبی، اندیشه و مطالعات فرهنگی، ایرانشناسی و گردشگری برادران، ایرانشناسی و گردشگری خواهران، تئاتر، جنبش نرم‌افزاری و تولید علم، خبر و رسانه، سبز، فانوس، فرهنگی کارآفرینی، فیلم و عکس، قرآن و عترت، ماد، موسیقی، مهدویت، نگاره و هلال احمر) در سطح دانشگاه شیراز فعالیت می‌کنند. دانشجویان دانشگاه شیراز می‌توانند با مراجعه به اتوماسیون آموزشی دانشگاه به نشانی https://sess.shirazu.ac.ir در کانون‌های فرهنگی عضو شده و فعالیت نمایند.