آیین پایانی دومین دوره ی جایزه ادبی نگین سرخ

آیین پایانی دومین دوره ی جایزه ادبی نگین سرخ در تالار حکمت دانشگاه شیراز برگزار شد.
جایزه ادبی نگین سرخ با حضور جمعی از نویسندگان جوان و همچنین برخی مسئولان فرهنگی شیراز برپزیدگان خود را معرفی کرد.
در ابتدا دکتر مهدی مومن زاده به نقش کلیدی ادبیات داستانی در تولید آثارهنری و ادبی اشاره کرد و پس از آن بیژن کیا هدف از برگزاری این جایزه ادبی را حمایت از نویسندگان جوان ، ایجاد جریان ادبی وهمچنین پیوند دانشگاه با نویسندگان و صاحبان قلم عنوان نمود.
در ادامه با حضور مهدی امید بخش معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد و همچمنین آقای مسعود عباسی معاون هنری جهاد دانشگاهی ار پوستر دوره ی سوم جایزه ادبی نگین سرخ رونمائی شد.
واپسین فراز برنامه به معرفی برگزیدگان اختصاص یافت .
در بخش داستانک: رتبه ی نخست به داستان قبرستان نوشته ی محمد صادق شریفی تعلق گرفت .طیبه روستا و فریبا کریمی دوم و سوم شدند.
در بخش داستان کوتاه: ایرج شهریوری با داستان آبی توانست مقام نخست را بدست آورد. سید عباس حسینی نویسنده ی بوشهری و مجتبی خرسندی از ایلام به ترتیب دوم و سوم شدند.
جایزه بخش ویژه داستان شهید قاسم سلیمانی به فاطمه یزدانی نویسنده ی داستان قاسم می آید تعلق گرفت .
جایزه بخش ویژه داستان شهدای مدافع سلامت به سمیرا مردانی نویسنده ی داستان شبیه پروانه اهدا شد . گفتنی است این داستان به زندگی شهیده مدافع سلامت ، مریم رحیمی اختصاص داشت.