برگزاری سی و دومین کارگاه روزنامه نگاری در نشریات دانشگاه شیراز (ویژه مجوز انتشار نشریه)

سی و دومین کارگاه روزنامه نگاری در نشریات دانشگاه شیراز (ویژه مجوز انتشار نشریه) در تاریخ 17 الی 19 اردیبهشت ماه جاری توسط خانه نشریات معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز با مشارکت واحد نشریات مدیریت امورفرهنگی دانشگاه تبریز به صورت مجازی و آنلاین با حضور استاد هوشنگ قلندری (از مدرسان برجسته‌ی روزنامه نگاری و داور توانمند جشنواره های نشریات دانشجویی کشور) برگزار خواهد شد. در این کارگاه علاقه‌مندان در مقاطع و رشته های تحصیلی مختلف از 11 استان کشور: آذربایجان شرقی، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان و یزد حضور دارند.

در این کارگاه 135  نفر از دانشجویان و دانش آموختگان 28 دانشگاه کشور از دانشگاه های تحت حمایت وزارت علوم، وزارت بهداشت، آزاد اسلامی، پیام نور و فرهنگیان حضور خواهند داشت که عبارتند از: تبریز، شیراز، هنر اسلامی تبریز، علوم پزشکی تبریز، فرهنگیان پردیس علامه امینی تبریز، فنی و حرفه ای تبریز، خلیج فارس بوشهر، تربیت مدرس، شهرکرد، فرهنگیان پردیس امام صادق (ع) بجنورد، فرهنگیان پردیس شهید رجایی سمنان، دامغان، فرهنگیان پردیس رسالت زاهدان، چابهار، آزاد اسلامی لامرد، آزاد اسلامی جهرم، فرهنگیان زینب کبری (س) کازرون، پیام نور شیراز، صنعتی شیراز، پردیس شهید باهنر شیراز، علوم پزشکی شیراز، آزاد اسلامی مرودشت، آزاد اسلامی شیراز، فرهنگیان شیراز، علوم پزشکی فسا، فرهنگیان پردیس حضرت معصومه (س) قم، فرهنگیان شهید بهشتی گنبد کاووس، یزد. شایان ذکر است که این کارگاه متقاضیان بسیاری دارد که به دلیل محدودیت ظرفیت امکان ثبت نام ایشان میسر نشد.