پانزدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی سراسرکشور

پانزدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی سراسرکشور با حضور آقای دکتر سیدضیاء هاشمی (معاون فرهنگی و اجتماعی و رئیس شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و آقای دکتر فضل ا… ایرجی کجوری (مدیر کل فرهنگی و اجتماعی و دبیر شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و مسئولین دانشگاه شیراز در تاریخ ۱۳ الی ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ در دانشگاه شیراز برگزار شد. در این همایش بیش از ۲۲۰ نفر از دانشگاه های سراسر کشور شرکت کردند.

در این همایش، انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز برگزار شد و آقای محمد مهدی پرنیان چی (دانشگاه صنعتی امیرکبیر) و آقای ابراهیم اسکافی نوغانی (دانشگاه رازی کرمانشاه) به عنوان اعضای اصلی و آقای علیرضا صفرپور (دانشگاه صنعتی امیرکبیر) به عنوان عضو علی البدل با کسب اکثریت آراء انتخاب شدند.

همچنین به منظور توان افزایی در فعالان مطبوعاتی ۵ کارگاه آموزشی با عناوین: ارزیابی و نقد نشریات بر اساس معیارهای داوری جشنواره نشریات دانشجویی کشور؛ اصول طراحی لوگو، جلد، گرافیک و صفحه آرایی مطبوعاتی؛ ارائه الگویی برای نشریه دانشجویی حرفه ای از تحریر تا انتشار؛ کار با نرم افزار InDesign  (گرافیک و صفحه آرایی مطبوعاتی)؛ و روزنامه نگاری الکترونیک؛ برگزار شد.

لازم به یادآوری است در همایش مذکور، نمایشگاهی از نشریات دانشگاهی دانشگاه شیراز نیز با ۱۵۰ عنوان در قالب ۲۷۰ شماره جهت بازدید علاقمندان برگزارشد.