مراسم معارفه دانشجويان ورودي جديد دانشگاه شيراز

در دومین مرحله از طرح “خانه تا دانشگاه “مراسم معارفه نو دانشجویان دانشگاه شیراز با حضور اعضای هيات رئيسه دانشگاه، معاونین فرهنگی دانشجویی، مدیران، اعضای هیئت علمی و بیش از هزار و ۴۰۰ نفر از دانشجویان جدیدالورود در سالن ورزشی کوثر برگزار گردید.
در ابتدای مراسم ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر نادگران به ایراد سخنرانی پرداختند و بیان کردند با همفكري و همدلي مي شود مشكلات را حل كرد.
وي خطاب به دانشجويان اظهار داشت : دانش آموختگان توانمند دانشگاه شيراز در داخل و خارج كشور، خدمت را سرلوحه كار خود قرار داده اند.
رييس دانشگاه شيراز از دانشجويان ورودي جديد خواست تا با تلاش و كوشش فعاليت هاي علمي آموزشي را ادامه دهند.
دكتر نادگران تصريح كرد : در كنار درس خواندن، انجام فعاليت هاي فرهنگي و ورزشي، زمينه ساز حضور موثر دانشجويان در اجتماع است.
رئيس دانشگاه شيراز به ظرفيت هاي فراوان اين دانشگاه هم اشاره كرد و گفت : دانشگاه شيراز با 17 هزار دانشجو، 75 رشته، 350رشته گرايش، 15 دانشكده،15 پژوهشگاه و 714 عضو هيات علمي، بر تارك آموزش عالي كشور مي درخشد.
دكتر نادگران گفت : دانشگاه شيراز يكي از دانشگاه هاي برتر و سطح يك كشور است و تنوع موجود در رشته هاي آن، بستر مناسبي براي فعاليت هاي علمي پژوهشي است.
در ادامه مراسم، نشست هاي پرسش و پاسخ با حضور دكتر محمدي، مدير حراست دانشگاه، دكتر رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز، دكتر حسينچاري، رئيس دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي و نويسنده كتاب فوت و فن زندگي دانشجويي، خانم دكتر محبوبه البرزي، قائم مقام معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه و دكتر واعظي، معاون فرهنگي و دانشجويي برگزار شد و مسئولان دانشگاه شيراز به پرسش هاي دانشجويان پاسخ دادند.
پخش كليپ، اجراي سرود و استند آپ كمدي، از ديگر بخش هاي مراسم معارفه دانشجويان كارشناسي ورودي جديد دانشگاه شيراز بود.
در کنار مراسم، نمایشگاه معرفی کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی، مذهبی، تشکل های اسلامی، شورای صنفی و سایر واحد های دانشگاه به مدت ۴ روز از تاریخ ۷ تا ۱۰ مهرماه در پردیس ارم دانشگاه شیراز برگزار شد و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.