مراسم افتتاحیه نمایشگاه ن والقلم

مراسم افتتاحیه نمایشگاه ن والقلم، عصر شنبه 18 آبان در تالارحکمت دانشگاه شیراز با استقبال  دانشجویان، هنرمندان و علاقمندان، برگزارشد.

در آیین افتتاحیه که با حضور سرکار خانم دکتر البرزی، قائم مقام معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز، دکترحفیظی مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز و جمعی از اساتید برجسته خوشنویسی و نقاشی خط، جمعی از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار شد، پس از قرائت قرآن کریم و معرفی جشنواره طهورا توسط سرکار خانم دکتر البرزی، از تعدادی از هنرمندان شرکت کننده در نمایشگاه تقدیر به عمل آمد.

این نمایشگاه، شامل 24 اثر ارزشمند با محوریت  قرآن و اهل بیت است و استادان قاسم احسنت، مجید رستگار، علیرضا جنگانی، مجید چیزفهم، علیرضا کریم پور، سیداحمد علوی، فرهاد نصیری، روح الله محرری، امیر پژمان و حجت پورعبدالله آثار خود را، در تالارحکمت به نمایش گذاشتند.

این برنامه به مناسبت آغاز پنجمین دوره جشنواره قرآنی دانشگاهی طهورا و با تلاش اعضای کانون قرآن و عترت دانشگاه شیراز از تاریخ 18 تا 22 آبان ماه در تالار حکمت درحال برگزاری است.