فراخوان همکاری در برگزاری هفدهمین انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه شیراز

🔴📣📣📣 فراخوان همکاری در برگزاری🔻هفدهمین انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی🔻دانشگاه شیراز

✅ با توجه به برگزاری انتخابات سالیانه نمایندگان مدیران مسئول نشریات در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی، از اصحاب نشریات دانشگاه شیراز جهت عضویت در “هیأت نظارت بر انتخابات” و “کمیته اجرایی انتخابات” دعوت به همکاری می شود.

1️⃣ وظایف هیأت نظارت بر انتخابات:
مسئولیت نظارت کامل بر روند انتخابات از ابتدا تا انتها اعم از: ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آراء، اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات را بر عهده دارد و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل است:
1- مدیرفرهنگی دانشگاه به عنوان دبیر کمیته بدون حق رأی
2- عضو حقوقدان کمیته ناظر
3- دو نفر دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی

2️⃣ وظایف کمیته اجرایی انتخابات:
مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روزهای برگزاری انتخابات (در صورت تمدید) را بر عهده داشته و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل است:
1- کارشناس نشریات دانشگاه به عنوان دبیرکمیته
2- دو یا چهار نفر دانشجو از میان فعالان نشریات (به نسبت حجم کار و گستردگی انتخابات)

✳️ علاقه مندان می توانند از روز شنبه 12 بهمن ماه تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 15 بهمن 98 جهت عضویت در کمیته های مذکور به خانه نشریات دانشگاه شیراز (اتاق 232 واقع در ساختمان معاونت فرهنگی اجتماعی) مراجعه و یا مشخصات خود را شامل: ” نام و نام خانوادگی، رشته و مقطع تحصیلی، شماره دانشجویی، نام نشریه، سمت در نشریه و تلفن همراه” به ایمیل h.sayyahpour88@gmail.com ارسال نمایند.

🌹همکاری ارزشمندتان را ارج می نهیم.