سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ،منبع آزمون رشته “آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن” از بخش معارفی ،در مرحله دانشگاهی از کتاب “آشنایی با قرآن “استاد شهید مطهری ،جلد ۶ ،نشر صدرا میباشد.

دانلود فایل pdf کتاب آشنایی با قرآن

در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ،منبع آزمون رشته “حفظ موضوعی قرآن کریم”از بخش معارفی ،در مرحله دانشگاهی از کتابچه درسنامه حفظ موضوعی ،دکتر ابوالقاسم،از ابتدای کتاب تا صفحه ۱۶۰،نشر سازمان اوقاف و امور خیریه می باشد.

دانلود فایل pdf کتاب درسنامه حفظ موضوعی

در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ،منبع آزمون رشته “مفاهیم نهج البلاغه” از بخش معارفی ،در مرحله دانشگاهی از کتاب “سیری در نهج البلاغه  “استاد شهید مطهری ،فصلهای۱و۳و۴و۵و۶ ،نشر صدرا میباشد.

دانلود فایل pdf کتاب سیری در نهج البلاغه

در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ،منبع آزمون رشته “احکام” از بخش معارفی ،در مرحله دانشگاهی از کتاب “رساله دانشجویی “از ابتدای کتاب تا احکام نذر،نشر معارف میباشد.

دانلود فایل pdf کتاب رساله دانشجویی

در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ،منبع آزمون رشته “آشنایی با احادیث اهل بیت” از بخش معارفی ،در مرحله دانشگاهی از کتاب “واژه های اخلاقی از اصول کافی “(۳۰۰واژه اول )نشر بوستان کتاب میباشد.

دانلود فایل pdf کتاب اژه های اخلاقی از اصول کافی

بخشی از کتابها و منابع سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت که  مربوط به نشر معارف می باشد از طریق اپلیکیشن پاتوق کتاب و با تخفیف ویژه در اختیار دانشجویان قرار گرفته شده است.

جهت پیگیری ابتدا برنامه پاتوق کتاب را از درگاه بازار دانلود کرده و بعد از ورود به پاتوق کتاب به بخش ویترین وارد شده بنر مسابقات قرآن و عترت دانشجویان را ملاحظه بفرمایید.