جلسه شورای معاونین فرهنگی دانشکده­های دانشگاه شیراز

جلسه شورای جلسه شورای معاونین فرهنگی دانشکده­های دانشگاه شیراز در تاریخ سه شنبه ۵ بهمن ماه ۹۵ در دفتر معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز  برگزار گردید. در این جلسه که با حضور معاونین محترم فرهنگی دانشکده­های دانشگاه شیراز، معاون محترم فرهنگی اجتماعی، مدیر محترم فرهنگی و رئیس محترم مرکز حمایت از فعالیت­های علمی دانشجویان دانشگاه شیراز برگزار شد، کارشناس قرآنی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز در ارتباط با جشنواره قرآنی طهورا۲ با محوریت سوره اسرا، بخش­های مختلف جشنواره، فراخوان آثار در بخش­های ادبی، هنری، پژوهشی و مجازی متناسب با محورهای جشنواره، برگزاری نشست­های قرآنی، کارگاه­های آموزشی، مسابقات کتابخوانی، مسابقات قرائت و حفظ سوره اسراء، اردوی زیارتی مشهد که بخش تکمیلی جشنواره می باشد و … توضیحاتی را ارائه نمودند و از معاونین محترم فرهنگی دانشکده­ها جهت برگزاری هر چه بهتر و با کیفیت­تر این جشنواره درخواست همکاری نمودند. در قسمت دوم این جلسه در ارتباط با فضاسازی و برگزاری ویژه برنامه­های دهه مبارک فجر و بزرگداشت این ایام نظرات و پیشنهاداتی ارائه شد و دانشکده­ها برنامه­های خود را اعلام نمودند.