تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان دانشگاه شیراز در واکنش به ترور سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحيم
مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ

صبح امروز دانشگاهیان دانشگاه شیراز در واکنش به جنایت جدید دولت ایالات متحده امریکا و ترور سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی در تجمعی اعتراض آمیز حضور یافته و پس از استماع سخنان حجت الاسلام و المسلمین یوسف نیری با سردادن شعار به سمت محل برگزاری نماز جمعه حرکت نمودند.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا نیری در مورد شهادت این سردار از جان گذشته گفت: مگر می شد قاسم سلیمانی در رختخواب یا در بستر بیماری بمیرد، نه نمی شد چون شهادت حق او بود. مگر می شد کسی که ولی امر برایش دعای خیر شهادت کرده است، شهید نشود. شهید نشدن قاسم سلیمانی باورش سخت بود، نه شهادتش و اگر قاسم سلیمانی شهید نمی شد، مزد و پاداش این همه مجاهدت چه می شد؟ لازم به ذکر است که شهید قاسم سلیمانی به عنوان مؤثرترین نیروی مبارزه با گروه های تکفیری منطقه شناخته می شود و مبارزه وی با گروههایی همچون داعش، النصره و القاعده زبانزد خاص و عام است.
دانشگاهیان دانشگاه شیراز که به دعوت بسیج دانشجویی در این تجمع حضور داشتند با محکومیت این ترور از سوی تروریست های دولتی ایالات متحده، آمریکا و وابستگانش را مسئول تمامی پیامدهای آتی در منطقه دانستند و تاکید کردند که بی تردید درد و حسرت امت واحده¬ی اسلام از این واقعه ی تلخ به شور و خشم علیه دشمنان تبدیل خواهد ‌شد. این تجمع با قرائت بیانیه پایانی توسط دانشجویان دانشگاه شیراز و به آتش کشیدن پرچم آمریکا در مقابل حرم مطهر حضرت احمد بن موسی و شرکت در نماز جمعه به پایان رسید.