برگزاری همایش چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم

همایش «چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم؟» به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با همکاری بنیاد ملی نخبگان فارس برگزار شد. در این همایش که دانشجویان دانشگاه های استان و به ویژه تعدادی از دانشجویان ممتاز دانشگاه شیراز حضور داشتند، آیین نامه‌ی بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری سال 1398، توسط نمایندگان هیأت داوران مرحله دانشگاهی جشنواره، آقای سیدمحمدباقر پورحقیقی زاده (معاون مدیر امورپژوهش و فناوری دانشگاه شیراز و نماینده هیأت داوران بخش پژوهشی) و خانم مهندس حمیده سیاح پور (رئیس اداره فعالیت های فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و نماینده هیأت داوران بخش فرهنگی) معرفی و تبیین شد. پس از آن افتخارآفرینان دانشگاه شیراز: آقای دکتر رضا حق بخش (پسا دکتری بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه شیراز، دانشجوی نمونه کشوری سال 95، برنده‌ی پنجاه و پنجمین سال جایزه البرز و برنده جایزه ملی ایثار در سال 96)، آقای دکتر حسین میهمی (دانشجوی نمونه دانشگاه شیراز در سال های 96 و 97، برنده‌ی پنجاه و ششمین سال جایزه البرز در سال 97، سردبیر و ویراستار چندین مجله معتبر بین المللی و مدیر مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی بنیاد نخبگان فارس)، آقای مهندس سینا جنگجو (دانشجوی نمونه کشوری سال 96، مؤلف دو کتاب علمی، برگزیده‌ی جشنواره های ملی حرکت و برگزیده‌ی یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر 11) و آقای حامد علی زاده (دانشجوی نمونه دانشگاه شیراز در سال 97، برنده‌ی پنجاه و ششمین سال جایزه البرز در سال 97، برگزیده جشنواره ملی حرکت و برگزیده‌ی یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر 11) با دانشجویان به گفت و گو پرداختند. در ادامه، آقای دکتر حبیب شریف (رئیس بنیاد نخبگان فارس) به ایراد سخنانی پرداخته و جهت ادامه همکاری و برگزاری چنین برنامه های مفید و هدفمند مشترک، اظهار خرسندی نمودند. پس از آن خانم حسینی (نماینده بنیاد نخبگان فارس) در خصوص نحوه‌ی قرارگرفتن دانشجویان و دانش آموختگان تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان و استفاده از تسهیلات بنیاد اعم از: تسهیلات نظام وظیفه و پروژه جایگزین خدمت، جایزه پسا دکتری شهید چمران، جایزه شهید احدی (ورود به مقطع دکتری بدون کنکور) و تسهیلات حمایت از اختراعات برتر مطالبی را بیان کردند.