برگزاری جلسه شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان فارس

جلسه  شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان فارس با حضور مسئولین محترم فرهنگی دانشگاه های؛ شیراز، علوم پزشکی شیراز، پیام نور استان فارس، آزاد اسلامی شیراز، دانشگاه های جامع علمی کاربردی استان فارس،جهاد دانشگاهی استان فارس، هنر شیراز، صنعتی شیراز و مؤسسات غیر انتفاعی در تاریخ شنبه ۹۶/۳/۲۷ به میزبانی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز برگزار گردید. در این جلسه ضمن ارائه گزارش از فعالیت های فرهنگی شاخص انجام شده در دانشگاه ها، در ارتباط با آسیب های اجتماعی موجود در دانشگاه ها  بحث و بررسی صورت گرفت و اعضا به ارائه راهکارهای لازم جهت رفع این آسیب ها با توجه به شرایط حاکم در هر دانشگاه پرداختند. در جلسه مذکور در ارتباط با برگزاری برنامه ها، نشست ها، همایش ها و جشنواره های علمی، فرهنگی، هنری، مذهبی، مناسبتی و … به صورت مشترک در بین دانشگاه های استان، بحث و گفتگو نمودند.