برگزاری برنامه “آشنایی با معاونت آموزشی و آداب دانشجویی”

برنامه “آشنایی با معاونت آموزشی و آداب دانشجویی” با همکاری مشترک معاونت فرهنگی اجتماعی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز در تاریخ یازدهم آذرماه 1399 بصورت زنده برگزار گردید.
این جلسه به صورت زنده از طریق صفحه اینستاگرام، وبسایت و کانال آپارات معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه پخش گردید.
در بخش ابتدایی این جلسه و بعد از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، آقای دکتر افشاری فر، معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و قائم مقام رئیس دانشگاه، ضمن خوش‌آمدگویی دوباره به دانشجویان ورودی جدید، ایشان را با حوزه‌ی فعالیت‌های معاونت آموزشی آشنا نمود.
در بخش بعدی برنامه، مجری برنامه سؤال‌هایی که طی روزهای گذشته از طرف دانشجویان ارسال شده بود را از آقای دکتر افشاری فر پرسیدند و آقای دکتر افشاری فر به این سؤال‌ها پاسخ دادند.

در بخش دوم برنامه، آقای دکتر مستوفی‌زاده قلم‌فرسا، استاد بخش گیاه‌پزشکی دانشگاه، نکات مفیدی در خصوص آداب شرکت در کلاسهای الکترونیکی بیان کردند.
در بخش انتهایی برنامه، آقای دکتر نیک‌سرشت، رئیس محترم دانشکده‌ی آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه، آموزش کاملی در خصوص شیوه‌ی استفاده از سامانه‌ی آزمون دانشگاه شیراز ارئه دادند.
بخش‌های مختلف این برنامه، به زودی، از طریق کانال آپارات معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه به آدرس
در اختیار دانشجویان قرار خواهدگرفت.