انتخاب دانشجوی دانشگاه شیراز به عنوان دانشجوی نمونه کشوری

آقای حسین میهمی دانشجوی مقطع دکتری آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه شیراز موفق شد، مقام دانشجوی نمونه کشوری امسال را کسب کند. همچنین آقای حامد علی زاده دانشجوی کارشناسی مدیریت آموزشی دانشگاه شیراز نیز توانست عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه شیراز در سال 98 را کسب نماید.

آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. آقای دکتر علی حفیظی، مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز هم به نمایندگی از رئیس دانشگاه در این مراسم حضور داشتند. در این آیین 23 دانشجو که 13 نفر از آن ها به عنوان منتخبین از دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم و 10 نفر نیز از دانشگاه های وزارت بهداشت بودند، تقدیر شدند.

انتشار بیش از 30 مقاله علمی در ژورنال های معتبر، انجام پنج طرح تحقیقاتی، تدوین یک جلدکتاب علمی، حضور و مشارکت در بیش از 20 همایش ملی و بین المللی از سوابق پژوهشی آقای حسین میهمی است. در عرصه‌ی فعالیت های فرهنگی، می توان به سردبیری مجله بین المللی Teacher Education for Sustainability (با 22 سال سابقه چاپ و دارای نمایه اسکوپوس) عضویت در هیأت تحریریه و داوری هفت مجله بین المللی و داخلی (دارای نمایه هایی از قبیل ISC، Scopus، ISI)، شرکت در اردوهای جهادی متعدد آموزشی (برگزارشده در شهرهای ابوموسی، کازرون، شیراز)، عضویت در کارگروه ارزیابی مجمع خیرین نخبه پرور فارس، مدیریت علمی مدارس فصلی خلاقیت و ایده پردازی در بنیاد نخبگان فارس و عضویت در بنیاد ملی نخبگان اشاره نمود. همچنین ایشان در برگزاری همایش دانشجوی نمونه و کارسوق های فرهنگی و علمی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز، همایش های مختلف از جمله تکریم نخبگی دکتر ملک حسینی و امیر دریادار سیاری نقش به سزایی ایفا نموده است. کسب عناوین پژوهشگر برتر کشور (انجمن آموزش و ادبیات انگلیسی ایران) در سال 1396، جوان نخبه آموزشی استان فارس در سال 1396، کسب پنجاه و ششمین جایزه البرز (نوبل ایرانی) در سال 1397، دانشجوی نمونه دانشگاه شیراز در سال های 1396 و1397، دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه شیراز از سال 1394 تا 1397، رتبه نخست مقطع دکتری از سایر افتخارات ایشان می باشد. نامبرده نایل به اخذ جایزه‌ی تحصیلی در طول چهار دوره از سال های 1394 تا 1398، جایزه جذب هیأت علمی بنیاد ملی نخبگان موسوم به جایزه شهید شهریاری در سال 1398 و برنده جایزه پسا دکتری بنیاد ملی نخبگان موسوم به جایزه شهید چمران در سال 1398 بوده است.

گفتنی است، سال گذشته نیز خانم فهیمه محمدپور دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی و خانم فرشته صمیمی دانشجوی دکتری مهندسی شیمی دانشگاه شیراز موفق شدند، عنوان دانشجوی نمونه کشوری را کسب کنند.