آیین معارفه دانشجویان ورودی 1399 دانشگاه شیراز

آئین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه شیراز امسال به دلیل همه­گیری بیماری کرونا به صورت مجازی و برخط از سالن رازی دانشکده مهندسی شیمی،نفت و گاز دانشگاه شیراز با حضور دکتر نادگران رئیس دانشگاه و اعضای محترم هیئت رئیسه دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر واعظی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن خوش آمد به دانشجویان ورودی جدید گفت: آیین معارفه دانشجویان ورودی جدید امسال به دلیل همه­گیری بیماری کرونا و شروع دیرهنگام سال تحصیلی با تأخیر برگزار شد اما امید داریم که در ادامه دوران تحصیلی بار دیگر با حضور خود در دانشگاه جنب و جوش و نشاط به دانشگاه برگردد. وی ادامه داد: دوران دانشجویی دورانی است که باید از لحاظ علمی و اخلاقی رشد مناسب را بدست آورید. ما نیز در دانشگاه تلاشمان را خواهیم کرد تا بسترساز این رشد و بالندگی شما باشیم.

دکتر نادگران در این آئین با تبریک به کسانی که توانسته­اند در کنکور امسال به دانشگاه شیراز راه یابند گفت: دانشگاه شیراز با قدمتی بیش از هفتاد سال یکی از سرمایه­های مادی، معنوی، فرهنگی و علمی شیراز و فارس شمرده می­شود که از سال 1324 آغاز به کار کرده است.

دکتر نادگران با اشاره به این که دانشگاه شیراز از دانشگاه­های جامع کشور است، با دارا بودن دانشکده­ها و رشته­های گوناگونی همچون مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و دامپزشکی، مدیریت، حقوق و … در کنار دانشگاه­هایی چون دانشگاه تهران، فردوسی مشهد، اصفهان و … از افتخارات کشور است. وی افزود: دانشگاه شیراز امروز با افزوده شدن نزدیک به شش هزار دانشجوی جدید در رشته­ها و مقاطع گوناگون تعداد دانشجویانش به بیش از شانزده هزار نفر رسیده است. دکتر نادگران بیان داشت: همچنان که کلاس­ها به صورت الکترونیکی برگزار می­شود خدمات و برنامه­ریزی­های فرهنگی و اجتماعی همراه با مشاوره­های تحصیلی و روانشناختی را نیز به صورت مجازی برای دانشجویان خواهیم داشت. دکتر نادگران کیفی بودن آموزش و در نتیجه کیفی و موفق بودن فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه شیراز را از دیگر شاخص­های این دانشگاه دانست که این دانشگاه را در جایگاه دانشگاه­های برتر کشور و منطقه قرار داده است.

دکتر حفیظی، مدیر فرهنگی دانشگاه نیز در این برنامه گفت: دانشگاه شیراز با 18کانون فرهنگی، 9 تشکل اسلامی و 74 انجمن علمی و … پذیرای دانشجویان با انواع استعدادها، علایق و توانمندی­ها خواهد بود. وی از همه دانشجویان دعوت کرد با حضور و فعالیت در نهادهای خودجوش دانشجویی زمینه رشد همه جانبه خود را فراهم کنند؛ زیرا آینده کشور در دست آنان است.

در این برنامه که از سه مسیر مختلف بصورت زنده با حضور آقایان دکتر نادگران، دکتر افشاریفر، حجه الاسلام و المسلمین نیری، دکتر واعظی، دکتر تشخوریان، دکتر رحیمی، دکتر حفیظی، دکتر ریاضی و خانم دکتر محرر پخش شد، بیش  از  1000 نفر از دانشجویان ورودی جدید شرکت کردند. لازم به ذکر است معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز با برنامه­های متنوع برنامه­ریزی شده از ابتدای قبولی دانشجویان در قالب های مختلف سعی دارد زمینه رشد و ایجاد تعلق خاطر به دانشگاه را در دانشجویان ورودی جدید ارتقا بخشد. این معاونت با تغییر نوع فعالیت­ها از زمان همه گیری ویروس COVID-19 از اسفندماه سال گذشته با فعالیت نهادهای خودجوش دانشجویی نه تنها کاهشی در فعالیت­ها نداشته بلکه تاکنون با برگزاری بیش از 750 برنامه شامل انواع جشنواره­ها، کلاس­ها و کارگاه­های آموزشی، برنامه­های فرهنگی و هنری، سیاسی، مذهبی، کارآفرینی و … از پیشگامان توسعه فعالیت­های الکترونیکی در کشور بوده است.