آیین تقدیر از برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی رویش در دانشگاه شیراز

آیین تقدیر از برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی رویش در دانشگاه شیراز برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در راستای برگزاری آیین های تقدیر از برگزیدگان جشنواره های علمی و فرهنگی دانشجویی توسط ریاست محترم دانشگاه شیراز، آیین تقدیر از برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی رویش دانشگاه شیراز نیز برگزار شد.

در این مراسم که از ساعت ۱۴ و در روز دوازدهم بهمن ماه جاری در تالار حکمت دانشگاه شیراز به صورت برخط برگزار شد، پس از خیرمقدم و تقدیر جناب آقای دکتر واعظی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز از فعالیت های کانونی و همچنین تشریح وضعیت فعالیت های کانون های دانشگاه توسط جناب آقای دکتر حفیظی مدیر محترم فرهنگی دانشگاه شیراز و طرح دغدغه های دانشجویان برگزیده کانون های فرهنگی دانشگاه، جناب آقای دکتر نادگران ضمن مهم انگاشتن جایگاه کانون های فرهنگی هنری نقش آنها در تعالی فرهنگ و فعالیت‌های دانشگاه از برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی رویش تقدیر کردند.

لازم به ذکر است که کانون گردشگری و ایرانشناسی دانشگاه شیراز حائز رتبه برگزیده در بخش ایرانشناسی و گردشگری دانشگاه‌های گروه الف، گروه تواشیح اسوه (زیر مجموعه کانون قرآن و عترت دانشگاه شیراز) برگزیده بخش موسیقی مذهبی و آیینی و گروه کُر دانشگاه (زیر مجموعه کانون موسیقی دانشگاه شیراز) برگزیده بخش گروه موسیقی رشته سرود های انقلابی و آواز گروهی هشتمین جشنواره ملی رویش شده بودند.